Veilig toegang tot je woning zonder sleutel

Een inbraakwerende deur is ontworpen om ongewenste bezoekers buiten te houden, maar hoe kan u ervoor zorgen dat iedereen die toegang moet krijgen, ook effectief de woning mag betreden? Dankzij de Yale ENTR werd een oplossing gecreëerd die u toelaat om uw woning te betreden, enkel met behulp van uw smartphone.

Stel, u gaat joggen en neemt uw smartphone mee om onderweg naar muziek te luisteren. U trekt uw voordeur achter u dicht bij het verlaten van uw woning, maar beseft te laat dat u de sleutel binnen hebt laten liggen. Het is geen sinecure om terug binnen te geraken, zeker niet als uw woning is voorzien van een inbraakwerende deur. Gelukkig is uw slot voorzien van de Yale ENTR, en kan u met uw smartphone zonder probleem de deur weer openen.

Beeld u in: uw beste vriend laat zijn appartement herschilderen en heeft gedurende enkele dagen onderdak nodig. U wil hem uiteraard toegang verlenen tot uw woning, ook wanneer u niet thuis bent, maar hebt geen sleutel op overschot. Geen nood: u kan de Yale ENTR tijdelijk voorzien van een nieuwe toegangscode voor uw vriend. Al wat hij moet doen is de app instaleren, en klaar is Kees. Zodra hij terug naar huis gaat verwijdert u zijn toegangscode en is alles weer bij het oude.

Hebt u een poetsvrouw? Dan kan het handig zijn dat zij toegang heeft tot uw woning, ook tijdens uw afwezigheid. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat zij dag en nacht uw woning kan betreden, maar geen nood: u kan de Yale ENTR zodanig programmeren dat zij alleen binnen kan tijdens de afgesproken uren.

Hoe werkt het?

De Yale ENTR wordt gemonteerd op uw inbraakwerende deur, en na installatie van de ENTR app kan u dankzij versleutelde Bluetooth technologie met uw Apple of Android smartphone gebruik maken van Virtuele Sleutels om uw deur te openen of sluiten.
Naast het openen en sluiten van uw deur biedt de app nog andere mogelijkheden: Zo ontvangt u meldingen – open, gesloten, batterij niveau, kan u uw virtuele sleutels beheren, en toegang tot uw woning op tijdelijke basis verlenen.
U hebt voor het openen van u deur geen nood aan een data verbinding. De Yale ENTR maakt gebruik van Bluetooth technologie die rechtstreeks contact legt tussen het slot en uw smartphone.

Ander voordelen

De Yale ENTR biedt nog andere voordelen: Een inbraakwerende deur biedt alleen het maximale niveau van veiligheid als de cilinder volledig op slot wordt gedraaid. De Yale ENTR doet dit automatisch zodra u de deur achter zich dicht trekt.
U hebt geen nood aan stroomvoorziening of bekabeling: De Yale ENTR is voorzien van een oplaadbare batterij en kan draadloos opgeladen worden dankzij de optionele batterijlader.
Wenst u geen gebruik te maken van uw smartphone? Geen probleem: de Yale ENTR kan uitgebreid worden met de volgende opties:

  • Vingerscanner en codeklavier: Deze module leest uw vingerafdruk en is voorzien van een klavier. Zo kan men tot 20 verschillende gebruikers toegang verlenen via vingerafdruk of code.
  • Codeklavier: Deze module staat toe om de deur te openen met behulp van een pincode. Zo kan men tot 20 verschillende gebruikers toegang verlenen met een unieke code.
  • Afstandbediening: open de deur met een druk op de knop van uw afstandsbediening. De Yale ENTR kan tot 20 afstandsbedieningen beheren.

Yale ENTR accessoires

Voordelen Yale ENTR

• Kan gemonteerd worden op quasi elk type van inbraakwerende deur, zonder boren of schroeven.
• Flexibel beheer van virtuele sleutels
• Verleen toegang volgens bepaalde tijdsschema’s
• Uw deur gaat automatisch helemaal op slot na het dichttrekken van de deur
• Naargelang uw voorkeur maakt u gebruik van uw smartphone of tablet, vingerafdruk, toegangscode of afstandsbediening om uw deur te openen.